7. 10. 2011

...rainy day...





...the rain was tapping on our roof almost whole day...tap tap...tap tap...everything is wet after long time of sunny and hot (at least during the days) weather... tap tap tap tap...wathering landscape and gardens...

...the wreath on the second picture is from blackbird sisters, it is supposed to be Christmas decoration with the angel and mistletoe themes however it is hanging in our kitchen all year long, I just love it!

...and the butterflies have finally their silk cords dyed, so they can fly away :-)

5 komentářů:

  1. Helísku, jak se jmenují ty růžové kytky? Hrozně se mi líbí a vždycky zapomenu jejich jméno.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásenky miluju, na těch dlouhých nožkách, jako baletky. A vidím lískové ořechy, Heli, tento rok se jich urodilo, viď.

    OdpovědětVymazat
  3. miunko, jojo jako baletky, krásně řečeno, houpou se ve vánku, tančí ♥ a lískových oříšků letos skřítci nadělili spoustu, sklízeli jsme jen kam jsme dosáhli, snad jen čtvrtinu, pětinu keře jsme obrali a pak co popadalo :-))) a já je mám tak ráda, mňam!

    OdpovědětVymazat
  4. Obdivuju ty zaostřené kapičky a rozmlžené "zaoknem" na první fotce... a pak na mě vykoukne věnec, už jsem zapomněla, že jsme takový dělaly :)... moc děkuji za tvé : I just love it!... mám radost... krásenky jsou úžasné, když mají v pozadí modrou oblohu...a pak by mohl přiletět i tvůj krásný motýlek.... hedvábná šňůrka by ladila :)...

    OdpovědětVymazat